The Crossroads of Life


Alle arrangementer, instrumentalt og kormessig samt musikalsk gjennomføring ved produksjon av «CROSSROADS OF LIFE», er foretatt av: Thor Einar Ribe, meget dyktig pianist og arrangør som er flittig benyttet i konsertsammenheng i inn- og utland. Arne Vigeland, en av Norges aller fremste steelgitarister. Begge to har spilt for en rekke countryartister rundt omkring i Europa og i USA. Bjarne Bentsen, som er en meget habil og fintfølende gitarist. Selve det musikalske arrangementet, den instrumentale utførelsen vedr. piano, bass og trommer er Thor Einar Ribe`s verk. Arne Vigeland har selvsagt traktert steelgitaren, dessuten akkustisk- og el-gitar, 6-strings barytongitar og Dobro samt hatt de kormessige arrangementene og også selv koret. Akkurstisk gitar og koring har Bjarne Bentsen bidratt med. Den tekniske overvåkning og utførselse har på en utmerket måte vært styrt fra Gunnar Rønnings hånd.  Han har også koret. Apropos koring, så har jeg også deltatt med dette på innspillingen. Selve produksjonen fant sted ved Rockeverkstedet, Vassmyra ungdomsskole, Mandal. En varm takk for all velvilje og imøtekommenhet ved disponering av lydstudioet. En spesiell takk til Steinar Salvesen i denne forbindelse. Takk også til Bjørn Sigurd Ullebust for teknisk veiledning og praktisk assistanse. Sist, men ikke minst, en stor takk til de nevnte eminente musikerne som ofret så mye av sin fritid for å gi meg denne minnerike opplevelsen ved utgivelsen av min første CD.

På høyre side av skjermen kan du høre en del av låtene som er med på platen.

Disse låtene er med på CDen:

1. Make the World go away

2. Take my Hand

3. Precious Memories

4. Medley: Anna Maria / Four walls

5. The Crossroads of Life

6. You Committed a Crime of the Heart