Blue Boy


Denne produksjonen har vært et samarbeidsprosjekt mellom Bent O., IBO studioproduksjon, Tårs, Danmark og mitt trofaste musikalske følge og gode venn, Thor Einar Ribe, Kristiansand, Norge og undertegnende. Jeg er dypt takknemlig for all den velvilje og gjestfrihet som både Irene og Bent O. har vist gjennom hele prosessen. Det er derfor ekstra hyggelig at han medvirker på mitt danske innslag. Ikke minst er jeg også stor takk skyldig til min nære medarbeider, Thor Einar, for alt arbeid som er lagt ned fra hans side, fra arrangement av samtlige melodier til utøvelse av det enkelte instrument. Thor Einar er en gammel ringrev i bransjen og har medvirket ved en lang rekke innspillinger innen countrymusikken og vært benyttet til mange store konserter både i inn- og utland innen denne genren. Apropos instrumentering, så var det en opplevelse å bli kjent med en av de store utøverne på steelguitar, bergenseren Dag Wolf. Han la ned et inspirerende og ekte arbeid. Så har det også vært en glede å bli kjent med danske Wenche Hartmann, som tok på seg oppgaven å lage 2 duetter med meg. Hun er ung i bransjen, men vil sikkert gjøre seg bemerket som stor fremtidig artist. Jeg vil gå så langt som å betegne henne som Europas svar på Patsy Cline med en oppsiktsvekkende CD-utgivelse. Artig var det også å stifte bekjentskap med en canadisk countrysanger, Joanne Myrol, under hennes Europa-turne. Hun har medvirket med koring. Og det passet også bra at vi kunne få en annen dyktig bergenser, Leif Aase, til å medvirke med koring på flere av sangene.

På høyre side av skjermen kan du høre en del av låtene som er med på platen.

Disse låtene er med på CDen:

1. Love is no excuse

2. Blue Boy

3. De nære ting

4. Something stupid

5. Welcome to my world

6. Slant til trikken hjem

7. I huset der hjemme

8. Got no reason

9. Møllerens Iren

10. Sen me the pillow

11. I’ll fly away

12. The old rugged cross

13. Ingen får mej att längta

14. Pick me up on your way down