Livets hage


Livets hage er min tredje fullengder som countryartist. Platen ble spilt inn i Termus studio i 2007 med min gode venn og kolleage Thor Einar Ribe som produsent og tekniker. Thor Einar stod også for keyboards og bass. Arne Vigeland spilte steel guitar, Arne Benoni elektrisk gitar, Ray J. Motif trommer og Hugo Risan bidro med kor, korarrangement og elektisk gitar på tittellåten. Innspillingen ble mastret av Bent O. i IBO studio i Danmark og omslaget ble gjort av Asgeir Mickelson i MultiMono.

En stor takk til alle musikerne for ypperlig innsats, hver på sitt område. En spesiell takk til min trofaste musiker og gode venn, Thor Einar Ribe, for kjempejobb under produksjonen.  Han har trukket i alle tråder og sydd det hele sammen.  Det er alltid en stor glede å få øse av hans musikalske kunnskap og dyktighet. Takk også til Bent O. ved IBO studio for arbeidet i sluttfasen med mastring og bilder.

På høyre side av skjermen kan du høre en del av låtene som er med på platen.

Disse låtene er med på CDen:

1. Min egen by

2. Livets Hage

3. If I kiss you

4. På grunn av bagateller

5. Deep water

6. Have you ever been lonely

7. Oh, how I miss you tonight

8. Invisible tears

9. En liten blåveis

10. Sjømannen og stjernen

11. In the garden

12. This world is not my home