Om Audun Njerve


Vi skriver nå 2014 og dette er året hvor jeg feirer 50 års-jubileum som artist. 50 år er fryktelig lang tid og jeg har vært så heldig at jeg har fått være med på mye innenfor musikken som har gitt meg gode og meningsfulle opplevelser. Med denne nye hjemmesiden gjør jeg et forsøk på å oppsummere karrieren min – så langt. Selv om jeg nå er blitt en offisiell pensjonist i yrkeslivet, betyr ikke det at tiden hvor jeg har glede av og får muligheten til å glede andre med musikk, er over.

På disse sidene kan du lese mer om de ulike stadiene i karrieren min – hva jeg har gjort, hvem jeg har spilt sammen med og hva jeg har gitt ut. I anledning disse sidene har jeg funnet frem flere gamle opptak og jeg tror faktisk at dette er den første gangen noensinne at gamle øvingsopptak fra The Satellites blir gjort tilgjengelig for allmennheten.

Jeg håper du som besøker disse sidene får like mye glede av innholdet her som jeg har hatt av å formidle det. Å kunne opptre fremfor andre og gi andre mennesker gode og meningsfulle opplevelser har alltid vært min store lidenskap. Liker du det du ser og hører, setter jeg pris på en tilbakemelding enten via e-post eller på facebook.

Vi sees på konsert i nær fremtid!

Mandal, juni 2014

 

Audun Njerve